Fri klipp och färg

Igår började vi ju med vår fria klipp och färg.Här kommer lite bilder från det. är dock inte klar med klippningen men nästan, det är ungefär så här den kommer till att se ut i färdigt resultat då några små ändringar kommer att ske. Färgen har jag inte riktigt bestämt men jag har tänkt mig något fräckt. Bilder kommer då den är helt klar :)



Uppsättning

Här kommer lite bilder på en uppsättning som jag gjorde i ettan.

Ge mig sommar, ge mig värme

Jag vill ha sommar och sol, är trött på detta kalla trista Sverige så jag skulle kunna göra vad som helst för att komma till värmen just nu, men det är väl lättare sagt än gjort.En utlandssemester känns som ett måste för min del iaf, om inte nu så i sommar. Den svenska sommaren har ju trots allt ändå inte så mycket att erbjuda då det var en väldigt dålig sommar i fjol, och bättre kommer den väl antagligen inte till att bli denna sommaren, men jag håller iaf tummarna för det och hoppas på det bästa. Eller vad säger ni, ska ni på någon utlandssemester i år?

Här kommer lite bilder sen förra semestern, sunny beach 07.


Måndag

Tänkte börja med att berätta lite om helgens händelser. I fredags åkte jag till Ystad med Marry, Milla och Hanna för att gå ut o äta o så, sen efter de stack vi hem till Milla och tog det lugnt. I lördags tillbringade jag hela eftermiddagen i stallet sen bar det vidare till Lillis för lite partay och sedan byck.Igår fyllde min mormor år så då var vi ute och åt sen blev de mys med Tobbe på kvällen. En mycket trevlig helg :)

I morse var det bara till att gå upp när klockan ringde 05.00 och bege sig till skolan. Det var faktikst inte så jobbigt som de brukar då jag hade den fria klippningen att se fram emot. Vilket var väldigt kul, det kommer lite bilder sen på resultatet. Jag är dock inte riktigt klar då jag inte färgat den ännu, men vi har en gång till på oss.

Hoppas att ni har haft en bra helg :)


id

Då jag inte brukar använda foundation så ofta utan nöjer mig med lite solpuder så vill jag passa på att tipsa om id foundation som är himla bra, Den ger en naturlig look och det känns verkligen att den inte täpper till huden. Har inte använt den så länge men jag trivs med den än så länge iallafall. Den kostar ca 400 och det sägs att den ska vara i ca.9 månader. Tycker att det låter lite väl länge men det stämmer kanske. Vad använder ni för sorts foundation?

image9


Spa

I söndags var jag på Ystad saltsjöbad tillsammans med Pernilla, vilket var väldigt skönt. Fick Aroma helkroppsmassage sen blev det en simtur i poolen och därefter lite bubbelbad och bastu : )


Långt mellan gångerna

Men men, så kan det vara. Hoppas att allt är bra med er. Tänkte visa lite av lovets shopping : )


Allt är från MQ utom väskan som är från hylkan, fick egentligen en annan då jag fyllde år men tyckte inte riktigt om den så det fick bli den här istället :)

RSS 2.0